B  E  R  N  I  G  O 

Blijf voorop met AI en IM

Welkom op de website  van BERNIGO

Ook in 2023 is de verwachting dat de inflatie hoog blijft groot, al is er alweer wat licht te zien aan het einde van de 'crisis-tunnel'. Dit betekent uitdagingen! En daarbij help ik u graag:

  • door middel van coaching aangaande sales en business development; 
  • met coaching en begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan die bij u past.

 

De doorbraak in het afgelopen decennium op het gebied van Artificial Intelligence (AI) en met name de recente ontwikkelingen binnen het deelgebied Machine Learning, de ontwikkeling van Natural Language Programming en de meer volwassenheid van Robotics bieden u een toenemend aantal kansen om uw onderneming te verbeteren.

Een groeiende aantal business/use cases is vertaald in AI applicaties die een oplossing bieden voor een gevraagd probleem of uitdaging. 

Heeft u wel eens stilgestaan bij de volgende vragen?

  • Hoe kan onze organisatie AI gebruiken om een competitief voordeel te halen, te differentiëren of toekomstige situaties te voorspellen?
  • Zou een AI applicatie een voordeel kunnen bieden aan onze organisatie? 
  • Zo ja, hoe consistent is dit met onze ondernemingsstrategie, en wat hopen we te bereiken met het gebruik ervan? 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

02-06-2021

Bernigo en Remote IT gaan samenwerken

De behoefte aan kwalitatief personeel (developers, engineers, architecten etcetera) is onverminderd groot met als gevolg een toenemende schaarste in de markt. De uitstekende voorzieningen voor het werken op afstand, het hoge opleidingsniveau van de mensen en uitstekende inzetbaarheid van de Engelse taal hebben geleid tot het succes van nearshoring. Bernigo gaat daarom de samenwerking aan met Remote IT.Terug naar overzicht


 


E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn